Tävlingar utanför ÄSSS

Välkomna till VASSREGATTAN 6 augusti 2022! imageozwgl.png

Seglarvänner!
VI bjuder in alla seglare i vårt närområde att segla IniVASSenregattan lördagen 6 augusti 2022! Kappseglingen firar 10-årsjubileum.
Segelsällskapet DELFINEN i Vejbystrand, planerar nu också för en stor mängd aktiviteter kring denna segling såsom hamnfest, kalas, jippon, mat och mycket mera för såväl de kappseglande besättningarna som familjer och allmänheten.
Seglingen som kommer att gå i tre klasser, varav två rena tävlingsklasser som startar som vanligt i Vejbystrand, till Arild, vidare till Svanshall och Skälderviken och med målgång i Vejbystrand. Banlängden är cirka 23 distansminuter. Nytt för i år är att vi också introducerar en cruisingklass med kortare bana.
De kappseglande båtarna kommer att kunna följas digitalt på videoskärmar i hamnen för att förmedla spänningen på banan direkt till alla åskådare på land!
Vejbystrands hamn har gott om plats för gästande båtar, med ett vattendjup om 2,4 meter. Alla kappseglande båtar ges gratis hamnplats under tävlingarna. Hamnen har goda bad- och duschmöjligheter, slip, mastkran, restauranger och nära till såväl affärer som kommunikationer.
Planera redan nu för en fantastisk seglarfest i Vejbystrand 6 augusti 2022.
Vi återkommer frampå vårkanten med mycket mer information.
Kontakta oss gärna!
Följ oss på:
https://idrottonline.se/SSDelfinenVejbystrand-Segling/IniVASSenregatta
För organisationskommitté/ SS Delfinen och Vejbystrands hamnförening
/Jim Sandkvist